Kansainvälisen työn taustaa

OB

Olemisen Balanssia ry

on tutkimuspohjainen yksikkö ja teemme selvityksiä ja kehitystutkimuksia formaaleista koulutuksista sekä muista koulutuksista.  Meillä on kansallisia- ja kansainvälisiäverkostoja ja teemme yhteistyötä teoreettisten ja metodologisten tutkimuksien tekemisessä ja usein testaamme teoriataustan kenttätutkimuksin.

Tavoitteenamme on olla riippumaton ja tutkimukseen perustuva voittoa tavoittelematon yhteisö, joka myötävaikuttaa koulutuksen rakenteelliseen muutokseen koulun ja yhteiskunnan kehittämiseksi. Tämä onnistuu luomalla yhteinen ymmärrys erilaisista mielipiteistä, pätevästä tiedosta ja rakentavasta vuoropuhelusta.

Työmme pääpaino on koulutustarpeiden määritteleminen, ja toiminta keskittyy tietojen keräämiseen, jäsenneltyyn tutkimukseen ja rakentavaan vuoropuheluun. Suomalaisen koulutusmallin innoittamana priorisoimme sosiaalisemotionaalista oppimista huipputeknologian ohella. Uskomme, että kaikkien tulisi olla valmiina nykyisen ja tulevaisuuden työelämään ja ymmärtää monimutkainen maailma, jossa elämme. Meidän on nostettava standardeja, jotta saavutamme vahvemmat luonnontieteiden, matematiikan ja tekniikan koulutukset. Lisäksi on kehitettävä työtapoja yhteistyöhön ja luovaan työskentelyyn.

Lähtökohtiemme mukaan täydennämme tutkimustyötämme vahvalla kulttuurien välisellä integraatiolla ja vaihto-ohjelmilla sekä yrittäjyysprojekteilla, jotka auttavat vaikeissa olosuhteissa olevia ihmisiä (nuoret äidit, maahanmuuttajat, NEETS jne.) jatkamaan opiskelua, jotta voidaan vähentää työttömyyttä pitkällä aikavälillä ja parantaa integraatiota.

Olemisen Balanssia ry Selitysanimaatio

Oikeat ihmiset oikeissa asemissa

Jari
JariPuheenjohtaja
Insinööri, Microsoft sertifioitu Data Engineer kumppani ja Data Scientist
Anna
AnnaOhjelmistopäällikkö
Psykologian maisteri, Kemian ja Biologian maisteri
Veli
VeliVanhempi Projektipäällikkö
Matematiikan kandidaatti. Tällä hetkellä hänellä on maisterin tutkinto neurotieteiden alalla. Sertifioitu projektikoordinaattori. LMS-infrastruktuurin, WordPressin ja verkko-oppimisen integroinnin määrittäminen.
Jani
JaniTiedonhallinta
Hänen menestyshistoriaan liittyy suoraan kyky hallita ja toteuttaa arvokkaita monimutkaisia hankkeita alusta loppuun saakka ajan ja budjettirajoitusten mukaisesti.
SAP-maailmassa vahvuuteni ovat perustietojen hallinta ja tiedonsiirto.
Yritykset, joilla hänellä on ollut positiivinen vaikutus, ovat SKF AB, Accenture Oy, Cerion Solutions Oy, Kemira Oyj ja Ineo Oy.
Anna
AnnaKoulutusasiantuntija / Opettaja
Anna on valmistunut maisteriksi Oulun yliopistosta, mutta hän on opiskellut myös Turun yliopistossa ja Greenwichin yliopistossa Lontoossa. Hän on erikoistunut englannin kieleen, taiteeseen ja erityisopetukseen.
Gizem
GizemEnglannin opetuksen asiantuntija
Pedagogiikanmaisteri erikoistunut englannin opetukseen.

Oletko omistautunut, ahkera ja hauska? Liity meihin vapaaehtoisena!

Etsimme jatkuvasti vapaaehtoisia, jotka ovat valmiita osallistumaan tutkimuksiimme ja tutkimaan opetussuunnitelmaan perustuvia lähestymistapoja. Ota yhteyttä napsauttamalla alta!

Siirry yhteystietosivulle!

Are you Dedicated, Hardworking, and Fun? Join Us as volunteer !

We are constantly looking for volunteers ready to engage with different Erasmus+ projects.

See offers for volunteering